Het is in Nederland toegestaan om te jagen op wild tijdens het jachtseizoen. In de toegestane periode is het jagers toegestaan om de wildstand in hun jachtgebied duurzaam te benutten voor consumptie.

De wildsoorten waarop wordt gejaagd zijn haas, fazant, wilde eend, houtduif en konijn. De Wet natuurbescherming maakt een onderscheid tussen jacht, beheer en schadebestrijding. Deze drie jachtvormen worden in de volksmond alle drie aangeduid als jacht.

De Jachtkamer brengt u dicht bij het Nederlandse wild. De reeën die hier langskomen hebben van de jagers niks meer te vrezen. Hier proeft u de sfeer van de jacht. Deze gastenkamer heeft een bijzonder karakter met de zware balken in het zicht, de warme tinten en de ruime opzet.

De Jachtkamer is voorzien van:

  • de jachtkamer, van 88 per nacht
    Prijsopbouw is als volgt: Kamer =€88* Ontbijt per persoon =€10 Toeristen belasting =€1,05 p.p.p.n. *Op feestdagen en in vakantieperiodes kan er een opslag gelden.

Beschikbaarheid

Om te kijken of de Jachtkamer op de gewenste datum beschikbaar is vult u hieronder de datum in. Klik dan op 'Bekijk beschikbaarheid'.
Nadat u op bevestigen reserveren heeft geklikt kunt u het aantal gasten aangeven.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *