De landerijen achter de Hoeve zijn na de veen afgraving gecultiveerd. De veen afgraving werd gedaan in opdracht van mr. Baron van Dedem. Na ontginning en cultivering werden de akkers bewerkt door de familie Bolks.  Het gezin moest bestaan van wat het land opbracht. Met paarden werd het land bewerkt de oogst binnen gehaald.

De tijd haalde het bedrijf in. In 1986 bleek het te klein voor de groter geworden erven. Grond werd verdeeld en deels verkocht. Twee vrijgezelle broers bewoonden de boerderij en bleven tot eind jaren 90 van de vorige eeuw koeien melken.

Hoor het koren wuiven als de avond zon de gouden halmen kleurt. De steenuil loert op muizen en de haas zoekt zijn leger. Dit is het moment om u terug te trekken op onze gastenkamer De Akker. Een kamer die rust uitademt met zicht over de akkers met daar achter in de verte, de Dedemsvaart. Daar waar je nog net de watertoren van Lutten ziet. De kamer is voorzien van comfort en luxe. De kamer bevindt zich op de begane grond.

De Akker is voorzien van:

  • de akker, van 88 per nacht
    Prijsopbouw is als volgt: Kamer =€88* Ontbijt per persoon =€10 Toeristen belasting =€1,05 p.p.p.n. *Op feestdagen en in vakantieperiodes kan er een opslag gelden.

Beschikbaarheid

Om te kijken of de Akker op de gewenste datum beschikbaar is vult u hieronder de datum in. Klik dan op 'Bekijk beschikbaarheid'. Nadat u op bevestigen reserveren heeft geklikt kunt u het aantal gasten aangeven.​

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *